Cautare

4044 de rezultate pentru "numere de telefon contact rapid" (6.76 secunde)
Vezi care sunt cele mai comune boli cu transmitere sexuala care se iau fara a intretine relatii intime si afla cum sa te protejezi de ele. ... - Papillomavirus poate fi transmis si prin contact la nivelul pielii, cand atingi un neg sau zona care il inconjoara.
Definitia eczemei Eczema este o afectiune cutanata (a pielii) caracterizata prin aparitia leziunilor eritemato-veziculoase (vezicule pe un fond rosu), pruriginoase, de natura alergica; aspect de placarde rosii, umflate, cu mancarimi suparatoare, ulterior acoperite de vezicule (basici);
transmitere sexuala de la un barbat declarat vindecat (Autoare: Magda Marincovici) Un barbat, declarat vindecat de Ebola in urma cu cinci luni, este suspectat ca a contaminat o femeie in timpul raporturilor sexuale neprotejate, potrivit unui studiu de caz publicat de Centrele pentru controlul bolilor din SUA (CDC).
Magda Marincovici) Profesorul Gareth Webb, specialist canadian, promite ca lentilele de contact si ochelarii vor deveni, in curand o amintire, deoarece a pus la punct lentile bionice intraoculare, care refac vederea cu o acuitate superioara. De aceasta promisiune ar putea beneficia toate persoanele care au probleme de vedere.
Extraterestrii sunt deja constienti de existenta oamenilor pe Pamant si trebuie sa ne asteptam la o vizita a acestora in orice moment. Sunt declaratiile facute de directorul SETI (Centrul International pentru cautarea vietii extraterestre), cu ocazia Festivalului Britanic de Stiinta.
Proiectul Trei generatii pentru maine - derulat de Brainstorming Consulting in parteneriat cu agentia Godmother si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 se apropie de final, acesta urmand sa se incheie oficial pe data de 15 decembrie.
In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
TELUS International Europe a lansat, recent, TELUS International Romania Community Board, o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual pana la 100.000 USD catre organizatii non-profit din Romania, incepand cu anul 2017.
Zoo Calarasi, modernizare de 330.000 de euro pentru ore de biologie in aer liber (Autoare: Ionela Stanila) Desi au trecut aproape 40 de ani de la infiintare, Gradina Zoologica din Calarasi, printre cele mai mari din tara, devine tot mai atractiva.
Vaccinarea anti-HPV reprezinta o urgenta pentru Romania, aflata pe locul intai in Uniunea Europeana in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de cancerul de col uterin.
Amintiri si reflectii Sase decenii pe drumul lui Hipocrat Reputat specialist otorinolaringolog, profesorul Dorin Sarafoleanu desfasoara de peste sase decenii o activitate stiintifica si practica care il inscrie in elita medicinei romanesti.
Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a urcat la 38, dupa ce miercuri au fost confirmate noua noi cazuri de coronavirus. In acest timp, autoritatile au anuntat mai multe masuri restrictive in incercarea de a limita raspandirea virusului.
Sindromul privitului la calculator, cunoscut si sub numele Suprasolicitarea digitala a ochilor, este combinatia problemelor de ochi si vedere asociate cu utilizarea calculatoarelor si a altor dispozitive electronice. O lucrare de cercetare spune ca multe persoane petrec 10 sau mai multe ore pe zi privind aceste display-uri.
Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel a declarat, intr-un interviu exclusiv pentru Digi24, ca noul virus COVID-19 este de 10 ori mai slab decat virusul gripal. Medicul a mai subliniat ca igiena este foarte importanta, in astfel de cazuri.
Asa ca nu e de mirare ca sunt putini cei preocupati de o conducere eficienta, economica si care sa nu dauneze automobilului. De fapt, este o arta sa conduci atat de bine incat sa menajezi propria masina.
Facturile uriase ale romanilor nu vor fi rezolvate prea curand pentru ca este scandal in coalitia de guvernare. Nu a avut loc nicio sedinta PNL-PSD-UDMR pana acum pentru ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este in carantina dupa ce a fost contact direct.
In noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., in jurul orei 00.50, politisti ai Sectiei 2 - I.P.J. Arges l-au depistat pe P.A., de 17 ani, din comuna Leordeni, Judetul Arges.
Mihai Stoica a fost invitat la emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, si a vorbit despre penaty-urile controversate primite de echipa sa in meciul cu UTA. ... De cand sunt in fotbal, n-am vazut asa ceva. ... Sa ii intrebati pe cei de la Arad. ... E contact?
FCSB a fost invinsa de U Craiova, scor 2-0 pe Arena Nationala, intr-un meci crucial pentru lupta la titlu. Meme Stoica (56 de ani) a vorbit despre infrangerea suferita de FCSB, scor 0-2, in fata U Craiova, pe Arena Nationala.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
google-analytics.com